INNHOLD:
Startsiden
Kristianslund Lederartikler
Nyhetsarkiv
Linker
 
PARTIET ABORT-MOTSTANDERNE
Partiets formål
Partiets grunnvoll
Partiets lover
Ledelse sentralt
Ledelse lokalt
Hvordan bli medlem?
Politisk program
Litteratur
 
Redaksjonen
  
  
Søk i nyhetsarkivet
GUDSTJENESTE I ÅS SENTRUM SØNDAG 8. MAI
GUDSTJENESTE, ÅSGÅRD SKOLE, ÅS
søndag 8. mai 2016 kl. 1100 v/ Ivar Kristianslund. Adr: Skoleveien 7, Ås sentrum (se veibeskrivelse nedenfor). Den norske kirke i eksil.

VEIBESKRIVELSE TIL GYMNASTIKKSALEN, SKOLEVEIEN 7, ÅSGÅRD SKOLE, 1430 ÅS
Skoleveien er en sidevei sydover fra riksvei/fylkesvei nr. 152 (Drøbakveien), og den er merket med navn ved avkjøringen. Avkjøringen ligger nær avkjøringen til Ås sentrum, og er den eneste avkjøringen sydover mellom Ås sentrum og Studentsamfunnet.
Når du kjører inn på Skoleveien, ser du straks alle skolebygningene til venstre for deg, og det bygget du skal til ligger nærmest begge veiene. Men du kommer ikke inn her, og følger derfor veien videre i en bue til du kommer til to gamle skolebygninger i murstein. Der kan du parkere bilen.
Vi låser opp hovedinngangen på den siden som ligger lengst fra 152 og henger opp en lapp i døra. Du går rett inn og ned en trapp til Gymnastikksalen i kjelleren.

Hvis du kommer med tog til Ås stasjon, kan du spasere et kort stykke på diverse gangveier og se etter mursteins-bygningene (spør deg fram). Hvis du får problemer, så ring 90957002, og vi møter deg.

Kontaktperson:
Ivar Kristianslund
Ryenveien 33, 1719 Greåker
Telefon: 90957002
E-post: ivar-kr@online.no