INNHOLD:
Startsiden
Kristianslund Lederartikler
Nyhetsarkiv
Linker
 
PARTIET ABORT-MOTSTANDERNE
Partiets formål
Partiets grunnvoll
Partiets lover
Ledelse sentralt
Ledelse lokalt
Hvordan bli medlem?
Politisk program
Litteratur
 
Redaksjonen
  
  
Søk i nyhetsarkivet
IVAR KRISTIANSLUND TALER I FREDRIKSTAD FØRSTE PINSEDAG
Du er hjertelig velkommen til pinsestevne på Karmel Bedehus i Fredrikstad 1. pinsedag, søndag 24. mai 2015 kl. 11.00. Hvis du ikke kan komme, kan du likevel være med via internett eller TV.
Ludvig Nessa forretter og Ivar Kristianslund taler på gudstjenesten om formiddagen. Etter kaffepausen er det Einar Stjernholm Bryn som taler.
Gudstjenesten blir sent direkte på internett på www.kirken.com. Senere blir den sent en søndag kl. 15.00 på TV Visjon Norge hvor det sendes gudstjenester fra Karmel hver eneste søndag på dette tidspunktet.
Karmel ligger sentralt i Fredrikstad. Andre kjente steder i denne bydelen er Glemmen kirke, Glemmen videregående skole og Røde Mølle. Karmel ligger inntil og på vestsiden av hovedveien som går fra Fredrikstad til Sarpsborg. For å komme til Karmel må man inn på Freskoveien. Denne krysser hovedveien mellom Fredrikstad og Sarpsborg i en rundkjøring like nord for jernbanelinjen. Karmel ligger meget nær rundkjøringen. Innkjørselen til Karmel er en kort smal privat veistubb sydover fra Freskoveien.