INNHOLD:
Startsiden
Kristianslund Lederartikler
Nyhetsarkiv
Linker
 
PARTIET ABORT-MOTSTANDERNE
Partiets formål
Partiets grunnvoll
Partiets lover
Ledelse sentralt
Ledelse lokalt
Hvordan bli medlem?
Politisk program
Litteratur
 
Redaksjonen
  
  
Søk i nyhetsarkivet
ER NORGE ET KRISTENT LAND? - Av Ivar Kristianslund
ER NORGE ET KRISTENT LAND?

Et viktig spørsmål! Kan et land være født på nytt av vann og ånd? Selvfølgelig ikke! Går det an å snakke om et kristent land da? Ja, et land som har lover som Kristus har velbehag i, er et kristent land. Har det noen gang eksistert noe slikt land? Neppe fullt ut, men i hovedsak. Har du noe eksempel? Ja, f.eks. Norge før vi fikk den moderne abort-lovgivningen på 1970-tallet.

Er Norge et kristent land i dag? Ja, med en viss rett kan vi si det. Norges grunnlov, som står over alle andre lover i landet, er nemlig fremdeles i hovedsak en kristen lov. Men hva med Abortloven, Partnerskapsloven, Ekteskapsloven, osv. osv. En slik lov, som f.eks. Abortloven, er ikke gjeldende norsk lov, men en kriminell praksis!

Problemet hittil er ikke at Norge ikke er et kristent land! Problemet er at landets politikerflertall ikke ønsker at Norge skal være et kristent land. På førstkommende mandag, 21. mai har de planer om å realisere sine onde planer om å avkristne landet!

Finnes det noe land som kan sies å være ikke-kristent? Ja, f.eks. Iran. Eller Nord Korea. Eller Saudi Arabia.

Er det ikke så at «martyrenes blod er kirkens sæd»? Da må det vel være en fordel at de kristne blir forfulgt! Noen argumenterer på denne måten. Forfølgelse er egentlig bare bra. Hva skal vi si til slikt? La oss se hva hva Bibelen sier. 1 Tim 2,1-4: «Jeg formaner dere framfor alt til å bære fram bønn og påkallelse, forbønn og takk for alle mennesker. Be for konger og alle i ledende stillinger, så vi kan leve et stille og fredelig liv med gudsfrykt og verdighet i alt. Dette er godt og noe Gud, vår frelser, gleder seg over, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og lære sannheten å kjenne.» Gud vil ikke at kristne skal bli forfulgt. Nei, han vil at landet vårt skal være et kristent land, hvor vi «kan leve et stille og fredelig liv med gudsfrykt og verdighet i alt.»

Men Herren er suveren! Han kan også bruke forfølgelser til å fremme sin sak. Men det skal ikke vi legge oss opp i. Vi har fått andre oppgaver!

I de kommende par dagene er det viktig at alle kristne ber om at Herren i sin store nåde og miskunnhet griper inn og stanser de onde planene som partiene på stortinget er blitt enige om å gjennomføre!

Ivar Kristianslund