INNHOLD:
Startsiden
Kristianslund Lederartikler
Nyhetsarkiv
Linker
 
PARTIET ABORT-MOTSTANDERNE
Partiets formål
Partiets grunnvoll
Partiets lover
Ledelse sentralt
Ledelse lokalt
Hvordan bli medlem?
Politisk program
Litteratur
 
Redaksjonen
  
  
Søk i nyhetsarkivet
IVAR KRISTIANSLUND STILLER ALLE SINE ARTIKLER TIL DISPOSISJON FOR ALLE!
Det er mindre enn én måned til statskuppet planlegges gjennomført. Det er viktig at du og andre påvirker opinionen på alle mulige måter for å stanse statskuppet!

Ta kontakt med stortingsrepresentanter, andre politikere, kristenledere, osv. Skriv i aviser og blader. Snakk med folk. Bruk sosiale medier. Og ikke minst, be til Herren som har all makt!

Du kan fritt bruke Kristianslunds artikler, eller deler av dem, i ditt eget navn, f.eks. i lokalaviser. Hvis du foretrekker det, kan du også presentere dem i Kristianslunds navn, men da må du ikke føye til noe uten først å få det godkjent. Ivar Kristianslund (sign.).

Den 21. mai, tidlig om morgenen, eller helst kvelden før, må du få med deg "alle som kan krype og gå" til Oslo og stortingsbygningen. Det er Grunnloven som har opprettet stortinget, og ikke omvendt! Hvis stortingsrepresentantene ikke er villige til å respektere Grunnloven § 112, har de ikke lenger noen rett til å styre landet! Da er de kuppmakere og opprørere! Det er ikke demokrati, dersom man setter seg opp mot Grunnloven! Følg med i tilfelle stortinget gjør forandringer i sine tidsplaner!