INNHOLD:
Startsiden
Kristianslund Lederartikler
Nyhetsarkiv
Linker
 
PARTIET ABORT-MOTSTANDERNE
Partiets formål
Partiets grunnvoll
Partiets lover
Ledelse sentralt
Ledelse lokalt
Hvordan bli medlem?
Politisk program
Litteratur
 
Redaksjonen
  
  
Søk i nyhetsarkivet
August 2008

Tirsdag, August 19, 2008

GUDSTJENESTE I OSLO 24. AUGUST 2008 KL. 11
DEN NORSKE KIRKE I EKSIL (tidligere kalt Strandebarm prosti) v/ sokneprest Einar Stjernholm Bryn arrangerer gudstjeneste i Kongsveien 82 på Holtet i Oslo på 15. sondag etter pinse, 24. august. Ivar Kristianslund forretter og preker. Ved pianoet: Else Bovim. Det blir kirkekaffe. Stedet liger i meget kort gangavstand fra Holtet stasjon hvor det er meget god trikkforbindelse (trikkelinje 18 eller 19). Fra Holtet sentrum går man et kort stykke mot Oslo Sentrum, og finner Kongsveien 82 på høyre side.

Du er hjertelig velkommen! Ta gjerne noen med deg!


OPPHEVELSE AV ABORTLOVEN HOVEDSAK VED VALGET I 2009!
PRESSEMELDING

Fredrikstad, 17. august 2008
Fra det politiske partiet Abort-motstanderne
Adresse: Freskoveien 7, 1605 Fredrikstad
Hjemmeside: www.abort.no
Formann: Ludvig Nessa, telefon 90661001, e-post lnessa@online.no.
Generalsekretær: Ivar Kristianslund, telefon 90957002, e-post: ivar-kr@online.no.


OPPHEVELSE AV ABORTLOVEN HOVEDSAK VED VALGET I 2009!
Det kan bli dramatisk ved valget neste høst. Mange ”tungvektere” trekker seg. Misnøyen brer seg i store deler av velgermassen. Folk begynner å bli lei av å være forsøkskaniner for radikale, uvettige politikere som ønsker å være fremst i verden til å begå folkeselvmord, til å tøve med ekteskapslovgivningen, til å avskaffe velprøvd kristen moral, osv.

De tre prestene Børre Knudsen, Ludvig Nessa og Per Kørner er velkjente for sin utrettelige kamp mot Abortloven. Alle er blitt avskjediget fra sine stillinger i Den norske kirke på grunn av dette, og de to første har også sittet i fengsel for sin fredelige abortmotstand.

Nå har Nessa og Kørner (Knudsen er syk) gjort noe radikalt nytt og truende for Abortlovens fremtid ved å danne et nytt politisk parti med navnet Abort-motstanderne (forkortelse: ABORT). Nessa og Kørner er henholdsvis formann og nestformann. Partiet kommer til å stille lister i alle landets fylket i 2009. Målet er kort og godt å oppheve Abortloven.

Noen vil mene at det er utopi å tro at Abortloven kan oppheves. Men Abort-motstanderne vet at dersom sannheten kommer fram, vil det vise seg at det ikke finnes et eneste holdbart argument for vår nåværende abortlov.

Abort-motstanderne mener at KrF har sveket saken når de har hatt både statsministeren og helseministeren i en regjering som ikke stanser, men tvert imot administrerer og lønner morderne på norske sykehus. Profeten Daniel, som både var en stor profet og en stor statsmann i en hedensk regjering, ville aldri ha gjort noe slikt!

Abortmotstandernes lister vil være et naturlig valg for alle som er glade i barn og for alle som mener at det er galt å drepe uskyldige mennesker.


IVAR KRISTIANSLUND UT AV KRISTEN FRAMTID - Blir generalsekretær i Abort-motstanderne
Ivar Kristianslund har meldt seg ut av partiet Kristen Framtid og blir i stedet medlem av og generalsekretær i partiet Abort-motstanderne. Utmeldelsen skyldes ene og alene det faktum at lovene for Kristen Framtid ikke tillater medlemskap i andre partier. Kristianslund finner av flere grunner at han for tiden kan gjøre mest nytte for seg i partiet Abort-motstanderne. Det er altså absolutt ingen uenighet, uoverensstemmelser, eller lignende som er årsak til utmeldelsen. Kristianslund ser på et politisk parti kun som et middel til å stanse avkristningen. Som en følge av ovenstående, vil Ivar Kristianslunds nettavis bli oppdatert, slik at henvisningene til Kristen Framtid blir fjernet, og Abort-motstanderne kommer i stedet.


Mandag, August 04, 2008

GUDSTJENESTE I OSLO 10. AUGUST 2008 KL. 11
DEN NORSKE KIRKE I EKSIL (tidligere kalt Strandebarm prosti) v/ sokneprest Einar Stjernholm Bryn arrangerer gudstjeneste i Kongsveien 82 på Holtet i Oslo på 13. sondag etter pinse, 10. august. Ivar Kristianslund forretter og preker. Det blir kirkekaffe. Stedet liger i meget kort gangavstand fra Holtet stasjon hvor det er meget god trikkforbindelse (trikkelinje 18 eller 19). Fra Holtet sentrum går man et kort stykke mot Oslo Sentrum, og finner Kongsveien 82 på høyre side.
Du er hjertelig velkommen! Ta gjerne noen med deg!