INNHOLD:
Startsiden
Kristianslund Lederartikler
Nyhetsarkiv
Linker
 
PARTIET ABORT-MOTSTANDERNE
Partiets formål
Partiets grunnvoll
Partiets lover
Ledelse sentralt
Ledelse lokalt
Hvordan bli medlem?
Politisk program
Litteratur
 
Redaksjonen
  
  
Søk i nyhetsarkivet
Mai 2010

Fredag, Mai 28, 2010

KRISTIANSLUND TALER I SANDEFJORD KL. 11 OG I SKIEN KL 18 SØNDAG DEN 30. MAI 2010
DEN NORSKE KIRKE I EKSIL (tidligere kalt Strandebarm Prosti) v/ sokneprest Einar Stjernholm Bryn arrangerer gudstjeneste med nattverd på Sandefjord bedehus i Museumsgaten kl. 11.00 og på Tollnes Bedehus i Skien kl. 11.00 førstkommende søndag, som er Treenighetssøndag. Einar Bryn forretter. Ivar Kristianslund preker. Tollnes bedehus ligger i Wesselvegen 18 i Skien, ca. 200 meter fra grensen til Porsgrunn.
Det blir kirkekaffe etter gudstjenestene.
Du er hjertelig velkommen i Jesu navn!


Tirsdag, Mai 18, 2010

IVAR KRISTIANSLUND PREKER I FREDRIKSTAD 1. PINSEDAG, 23. MAI 2010 KL 1100
DEN NORSKE KIRKE I EKSIL ved Ludvig Nessa arrangerer PINSESTEVNE på bedehuset Karmel i Freskoveien 7 i Fredrikstad på 1. pinsedag, 23. mai 2010 klokken 1100. Ivar Kristianslund preker på GUDSTJENESTEN. Ludvig Nessa forretter. Programmet for ETTERMIDDAGSMØTET er ikke endelig fastsatt ennå. Karmel ligger sentralt i Fredrikstad. Andre kjente steder i denne bydelen er Glemmen kirke, Glemmen videregående skole og Røde Mølle. Karmel ligger inntil og på vestsiden av hovedveien som går fra Fredrikstad til Sarpsborg. For å komme til Karmel må man inn på Freskoveien. Denne krysser hovedveien mellom Fredrikstad og Sarpsborg i en rundkjøring like nord for jernbanelinjen. Karmel ligger meget nær rundkjøringen. Innkjørselen til Karmel er en kort smal privat veistubb sydover fra Freskoveien. Du er hjertelig velkommen! Gudstjenesten kan også følges direkte på internett på www.kirken.com.


Lørdag, Mai 08, 2010

Ivar Kristianslund preker i Fredrikstad søndag 9. mai 2010 kl 1100
Den norske kirke i eksil ved Ludvig Nessa arrangerer gudstjeneste på bedehuset Karmel i Freskoveien 7 i Fredrikstad på 5. søndag etter påske, 9. mai 2010 klokken 1100. Ivar Kristianslund preker. Karmel ligger sentralt i Fredrikstad. Andre kjente steder i denne bydelen er Glemmen kirke, Glemmen videregående skole og Røde Mølle. Karmel ligger inntil og på vestsiden av hovedveien som går fra Fredrikstad til Sarpsborg. For å komme til Karmel må man inn på Freskoveien. Denne krysser hovedveien mellom Fredrikstad og Sarpsborg i en rundkjøring like nord for jernbanelinjen. Karmel ligger meget nær rundkjøringen. Innkjørselen til Karmel er en kort smal privat veistubb sydover fra Freskoveien. Du er hjertelig velkommen! Gudstjenesten kan også følges direkte på internett på www.kirken.com.