INNHOLD:
Startsiden
Kristianslund Lederartikler
Nyhetsarkiv
Linker
 
PARTIET ABORT-MOTSTANDERNE
Partiets formål
Partiets grunnvoll
Partiets lover
Ledelse sentralt
Ledelse lokalt
Hvordan bli medlem?
Politisk program
Litteratur
 
Redaksjonen
  
  
Søk i nyhetsarkivet
Desember 2013

Onsdag, Desember 18, 2013

IVAR KRISTIANSLUND TALER I FREDRIKSTAD SØNDAG 22. DESEMBER 2013
Den norske kirke i eksil ved Ludvig Nessa arrangerer gudstjeneste på bedehuset Karmel i Freskoveien 7 i Fredrikstad på 4. søndag i advent, 22. desember 2013 klokken 1100. Ludvig Nessa forretter. Ivar Kristianslund preker. Ved pianoet: Inger Hilde Bjerved Hansen.

Karmel ligger sentralt i Fredrikstad. Andre kjente steder i denne bydelen er Glemmen kirke, Glemmen videregående skole og Røde Mølle. Karmel ligger inntil og på vestsiden av hovedveien som går fra Fredrikstad til Sarpsborg. For å komme til Karmel må man inn på Freskoveien. Denne krysser hovedveien mellom Fredrikstad og Sarpsborg i en rundkjøring like nord for jernbanelinjen. Karmel ligger meget nær rundkjøringen. Innkjørselen til Karmel er en kort smal privat veistubb sydover fra Freskoveien.

Du er hjertelig velkommen! Ta noen med deg! NB! GUDSTJENESTEN KAN OGSÅ FØLGES DIREKTE PÅ INTERNETT PÅ www.kirken.com.


IVAR KRISTIANSLUND FYLLER 80 ÅR 1. JANUAR
Flere har tatt kontakt med meg i forbindelse med at jeg fyller 80 år 1. januar 2014. Jeg sier selvfølgelig takk for denne oppmerksomheten, men opplyser samtidig at jeg ikke kommer til å ha noe fødselsdagsselskap utenom gudstjenesten denne dagen. På gudstjenesten er til gjengjeld hvem som helst, slekt, venner og fiender, varmt velkommen! Gudstjenesten foregår i Kongsveien 82 på Holtet i Oslo klokken 11. Den arrangeres av Den norske kirke i eksil med Einar Stjernholm Bryn som forrettende prest. Jeg gleder meg veldig til gudstjenesten, og skal selv preke over dagens tekst som er det flotte verset i Lukas 2,21. Jeg setter stor pris på at du kommer! Det blir også en helt enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.

For alle som kunne ha tenkt seg å være sammen med meg, men som det ikke passer for på grunn av tid og sted, så blir det en helt tilsvarende gudstjeneste på bedehuset Karmel i Freskoveien 7 i Fredrikstad den 22.desember 2013 klokken 11. Denne dagen er det Ludvig Nessa som forretter. Jeg skal preke over dagens tekst som er Johannes 3, 26-30. Kirkekaffe blir det også denne dagen, og fremdeles vil jeg svært gjerne at du skal komme!

Alle gode ting er tre, sies det. Har det ikke passet de to foregående gangene, så er det veldig fint om du kan komme til Sandefjord Bedehus i krysset Museumsgata/Rådhusgata. (Nær Hvalfangstmuseet som ligger i Museumsgata 39.) den 5. januar 2014 klokken 11. På denne gudstjenesten er det Einar Sjernholm Bryn som forretter. Ivar Kristianslund preker over dagens tekst som er Matteus 2,1-12. Som vanlig blir det kirkekaffe etter gudstjenesten.

Når noen fyller år, blir det noen ganger gitt gaver til jubilanten. Dette er lite aktuelt denne gangen, siden jeg må si med salmisten i Salme 23: «Herren er min hyrde. Jeg mangler ingen ting.» Men jeg bør nok føye til: Jeg mangler følelsen av å ha gitt nok til fattige og nødlidende og til Guds rikes arbeid. Hvis (og bare hvis) du ønsker å ære meg med en gave i forbindelse med min fødselsdag, så kan du gjøre dette på følgende måte:

Gi til hvem som helst som lider nød eller til arbeid som fører til at mennesker blir frelst. Jeg er meget takknemlig, uansett. Hvis du ikke har noe «hjertebarn» å gi til, så kan du gi penger til kjøp av Bibler til mennesker på Haiti. Det er en meget god sak, og behovet er stort. Min sønn Peter er sterkt engasjert i evangelisk hjelpearbeid på Haiti. Han kjøper Bibler i Forth Lauderdale i Florida (i samme by hvor jeg selv studerer til en Mastergrad i teologi over nettet) og tar med Biblene til Haiti. Penger kan sendes til konto nr 6129.12.73113. Merk giroen med «Bibler til Haiti». Navn og adresse er Peter Kristianslund, Makrellrødveien 29,1642 Saltnes.

Jeg ber dere vennligst formidle denne innbydelsen til alle som kan tenkes å være interessert.

Jeg håper på fullt hus disse dagene!

Vennlig hilsen
Ivar Kristianslund